...kaikille huolestuneille. En ole kadonnut mihinkaan, enka myoskaan ole tehnyt mitaan erikoisen ihmeellista. Joku muu sen sijaan on. Viidetta paivaa olemme olleet ilman nettiyhteyksia taalla asuntolassa, kun joku mukava kanssaelaja on ilmeisesti kaapannut koko verkon. Kivaa! Joku toinen (tai sama) koristeli myos meidan olkkarin ikkunan kananmunilla ja jugurtilla eilen. Nyt on sitten entistakin kauniimmat nakymat. Kylla naapurit osaa ajatella kaikkea.

Kaikki tuntuu toimivan tanaan...tulin siis tahan asuntolan aulan koneelle katsomaan sahkopostin ja tsekkaamaan kaverit mesessa, mutta molemmat ohjelmat on tilapaisesti pois kaytosta. Bueno.

Saamies on sen sijaan toiminut haluttuakin tehokkaammin. Ulkona sataa lunta! Viime viikolla paastiin muutamana paivana jo pariinkymmeneen lampoasteeseen, mutta tanaan kaikki nayttaa kylmalta ja maralta. Taalla voi nakojaan tulla lunta, vaikka ilma olisi lahes kymmenasteinen. Kaikki on mahdollista tassa maassa! Toivottavasti huomenna paistaa aurinko...

Tulipas oikea vuodatus...vuodatan lisaa iloisempia asioita ja laitan myos kuvia sina onnellisena paivana, jolloin paasen taas kayttamaan omaa nettia omassa huoneessa. Siihen asti - iso isanpaivahalaus (kylla, taalla on tanaan maanantaina isanpaiva) kaikille nykyisille ja tuleville iseille ja myos aiteille. Eika unohdeta myoskaan ihania, kauniita ja viisaita tyttoja. Palataan asiaan! :)