Hectorin ja Victoria Beckhamin kanssa päästiin eilen juhlistamaan maailmaantuloamme. Minulla tuli täyteen 23 ja noilla kavereilla muutama vuosi enemmän. Hectorin ja Victorian lahjojen määrää en tiedä, mutta minä sain 3 (vaihtarikavereilta korun ranteeseen&kaulaan sekä 2 rahalähetystä). Kaikki lahjat oli erittäin mieluisia ja voin luvata, että ne tulevat varmasti käyttöön. Onnitteluja en mitenkään voinut laskea, mutta PALJON niitä tuli. Oli ihanaa huomata, etten ole täysin unohtunut, vaikka olenkin jo ollut reilu 3 kuukautta muilla mailla. IsoIso KIITOS kaikille päivänpiristäjille! :)

En oikeastaan osaa selittää miksi, mutta jotenkin tämä 23 kuulostaa paljon pahemmalta kuin 22. Vanhalta. Osittain se johtuu varmasti siitä, että pienempänä sitä kuvitteli olevansa 23 - vuotiaana järkevä ja viisas aikuinen, joka elää vakituisessa parisuhteessa ja käy säännöllisessä päivätyössä. Kyllä sitä joskus saattaa tuntea itsensä aikuiseksi (ainakin Visa-laskuja maksaessa) ja ehkä harvoina yksittäisinä hetkinä viisaaksikin (...), mutta vakituinen parisuhde ja työ odottavatkin sitten enemmän kynttilöitä kakkuun. Ehkä hyvä niin. Ei kai tässä mihinkään kiire ole! :D

Jos ei kylmän niin ainakin kolean talven jälkeen on täällä Leónissakin vihdoin alkanut KESÄ. Keväästä emme juuri päässeet nauttimaan, kun yht'äkkiä lämpötila on hypännyt kymmenestä reiluun kahteenkymmeneen asteeseen ja puihin on tullut pikavauhtia lehdet. En kuitenkaan millään tavalla halua valittaa tästä nopeasta muutoksesta. Lämpö on ollut toivelistan kärjessä jo pitkään.

533647.jpg
Minipicnic


Koska iltapäivän luennot oli vaihteeksi peruttu, nautittiin tyttöjen kanssa torstaina auringosta läheisessä puistossa maaten. Illalla oli vuorossa pieni baarikierros synttäreiden kunniaksi. Ilta ei tuonut mukanaan mitään suurempia yllätyksiä - ensin juotiin sangriaa, viiniä ja siideriä kotona ja sitten mentiin El Divinon kautta Deliriumiin. Kotimatkalla pysähdyttiin kebabeille. Perjantaina kaikki oli suhteellisen väsyneitä torstain hippaamisesta, mutta yleisön pyynnöstä kakkukestit kuitenkin pidettiin. Tehtiin siis Fernandan kanssa valmiista kakkupohjasta mansikkakakku, joka onnistui loppujen lopuksi niin hyvin, että kaikki tuli syötyä yhdellä kertaa 7 hengen kesken.

533682.jpg
Señor Jésus ja señoritat El Divinossa

533654.jpg
Aleksey ja Denise seuraamassa, miten leikkaaminen sujuu

Luentoja ei ole ollut sitten torstaiaamun, eikä niitä ensi viikollakaan mitenkään rasitteeksi asti ole. Maanantaina on Castilia&Leónin juhlapäivä ja torstaina yliopiston vastaava, joten näillä näkymin luennoille voi halutessaan mennä tiistaina ja keskiviikkona. Myös 1.5 on täällä vapaapäivä, vaikkei vappua Suomen tapaan juhlitakaan. Osa opettajista lomailee kyllä edellisen päivän, joten kahden seuraavan viikon aikana luentoja olisi tarjolla yhteensä 4 päivää. Sen jälkeen olenkin sitten viikon Barcelonassa. Mukava sitä on lomaillakin välillä :D